top of page
  • Foto van schrijverFemke

Een nieuw gezin
Ik heb het al vaker gezegd, maar het is gewoon zo. Verwelkomd worden in de bubbel van een lieve pasgeboren baby is een van de leukste voordelen van mijn baan. Als de (nieuwe) ouders nog aan het zoeken zijn hoe het nieuwe gezinsleven vorm te geven, mag ik binnenkomen en het allemaal opzuigen. De knuffels en de lachjes en de vragende blikken van "is dit normaal" en de geeuwen die voortkomen uit de gebroken nachten en de "kan je een flesje maken", bij het verdelen van de taken tussen echtgenoten als ze een systeem bedenken om dit gezin soepel te laten draaien. Ik mag het allemaal vastleggen en IK HOU ER VAN.


Nadat ikzelf die eerste dagen als nieuwe ouder 2 keer met mijn eigen kinderen heb mogen meemaken en ze heb laten opgroeien (tegen mijn strikte orders om voor altijd baby's te blijven !!!), herinner ik het me alsof het gisteren was en kan ik ook niet geloven dat ik ooit zo geleefd heb.


Mijn ochtend met dit nieuwe gezin van 3, was ook zo leuk. Het was lief en grappig en teder tegelijk. Het voelde echt alsof ik er al jaren kom. Ik ben zo dankbaar dat ik deze tijd van verandering in hun leven heb vast mogen leggen.

Als je binnenkort gaat bevallen of jullie zijn net ouders geworden en je wilt deze eerste dagen graag in alle rust vast laten leggen, neem dan gerust contact met mij op.

Ik doe niets liever!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page