top of page
Femkeportret -3.JPG

HALLO!

Ik ben Femke. Als ik mijzelf in een paar woorden moet omschrijven: een optimist, enthousiast, geniet van alles in het leven, de liefde, de passie, vreugde, trots en geluk.

 

De mooie verhalen en herinneringen zitten vaak in de kleine dingen van het leven, die vaak ongemerkt aan je voorbij gaan. Daarom vind ik dit heel bijzonder en waardevol om vast te leggen. Als bruidsfotograaf wil ik de liefde laten voelen via de foto's die ik maak. Mijn werkwijze is zowel reactief als actief en ik ga zoveel mogelijk op in de sfeer van de dag. Daarbij let ik op de verbindingen tussen mensen en de momenten van emoties. Met mijn camera reageer op wat er gebeurt, maar als ik voel dat er aansturing nodig is, weet ik die ook op een leuke en relaxte manier in te brengen.

 

Naast bruidsfotograaf ben ik ook gezinsfotograaf. Met mensen werken vind ik het aller leukste wat er is.  Ik wil jouw verhaal samen laten komen met mijn kijk op de wereld via mijn camera. Ik laat je graag zien hoe ik de wereld zie. De eerlijkheid, de kwetsbaarheid, de warmte, maar ook de rauwheid en het verdriet kan ik heel mooi vinden. Met de emoties, verbindingen en ervaringen van mensen maak ik een verhaal, jouw verhaal, een verhaal om te herinneren, van te genieten, te koesteren, trots op te zijn en door te geven aan je kinderen,


"Fotografie is een kortere weg naar het hart".

bottom of page