top of page
  • Foto van schrijverFemke

Een persoonlijk bijzonder cadeau


De decembermaand staat weer voor de deur. En dit jaar word het een heel andere feestmaand dan we gewent zijn. Geen huis vol familie en met z'n allen bij opa en oma op bezoek. Dit is heel moeilijk voor een hoop mensen, want juist nu hebben we elkaar zo nodig. Daarom heb ik zitten denken wat ik zou kunnen doen om jullie te helpen bij het verzinnen van een super mooi, waardevol en vooral persoonlijk cadeau om bijv. opa en oma blij mee te kunnen maken.

Hiervoor heb ik een speciaal aanbod bedacht; een fotoshoot van 1,5 uur bij jullie thuis, geheel coronaproof ( ik draag een mondkapje als je dat prettig vindt). Je ontvangt 20 bewerkte foto's via een persoonlijk webalbum, die je ook kunt delen en de foto's van kunt downloaden en daarnaast ontvang je ook nog een mini album van 15x15 cm met alle foto's om direct cadeau te kunnen geven tijdens de feestdagen.

Hoe mooi en makkelijk is dat! Ik weet 1000% zeker dat de ontvanger hier héél blij mee zal zijn en dat het ondanks alles daardoor toch nog een bijzondere maand zal zijn.


Denk jij nu, Yes! dat is een super tof cadeau en hier kan ik mijn ouders, opa en oma of iemand anders heel erg mee verrassen! Wacht dan niet te lang, want deze aanbieding is geldig tot 1 december 2020 voor de prijs van € 150,- (normaal € 225,-) en let op, want ik heb maar plek voor 5 gezinnen!


Deze prijs is incl. reiskosten als je in de provincie Zuid-Holland woont, daar buiten reken ik 0,28 ct per km.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page