top of page
  • Foto van schrijverFemke

Wel of geen bruidsfotograaf


Twijfel je of je een goede bruidsfotograaf wilt inhuren op je trouwdag of vraag je toch liever de vriend/familielid met een "goede" camera ?

Een bruiloft low budget of met alles erop/eraan... oftewel standaard of maatwerk? De bruidsfotograaf is absoluut een meerwaarde op je uitgave en ik wil je graag uitleggen waarom:

Een trouwjurk, een pak, locaties, vervoer, drukwerk, versiering, taart, muziek, eten, drank etc. kunnen enorm oplopen in de kosten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het kopen of huren. Let wel, het zijn allemaal uitgaves/investeringen voor het moment.


Met een ervaren bruidsfotograaf op je trouwdag wordt zo'n moment op bijzondere wijze vastgelegd. Je haalt een stukje rust en professionaliteit in huis. Geen zorgen maken of de foto's gelukt zijn of afvragen of jullie inclusief gasten en locaties er mooi op staan. Het laatste wat je wilt op deze dag is je bezig houden met de fotograaf.

Je kunt deze dag niet meer over doen !


Een bruiloft fotograferen is hard werken, soms wel 10-12 uur nonstop, om zo geen belangrijk moment te missen. Dit wil je een vriend/familielid toch besparen, zodat die kan meegenieten van de dag?

Daarnaast is het een feestje om na de grote dag, als al het geregel en de pret weer achter de rug is, in spanning op de selectie foto's of zelfs een trouwalbum van de fotograaf te wachten.

Je zult alle bijzondere momenten, sfeer en details keer op keer herbeleven!


Herinneringen krijgen door de tijd heen steeds meer emotionele waarde, daarom zie ik het inhuren van een goede bruidsfotograaf niet als een uitgave maar als een investering voor het leven!


Investeer in iets unieks en waardevols, daar zullen jullie absoluut geen spijt van krijgen!


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page