top of page
  • Foto van schrijverFemke

Waar je aan moet denken bij het plannen van een strand bruiloft


Als je bent gevallen voor een strand locatie om te gaan trouwen, vergeet dan niet deze belangrijke punten in overweging te nemen bij het plannen van de hele bruiloft:


  1. Zorg dat het strand voor alle genodigden bereikbaar is vanaf de hoofdweg.

  2. Laat het geluid van de golven jullie geloftes niet overstemmen, zorg voor een professioneel geluidssysteem.

  3. Zorg dat je decor windproof is, dus kies niet voor tere bloemen of ballonnen die rond wapperen. Je kunt ook kiezen voor wat stevigere bloemen zoals rozen of voor schelpen of fruit als decoratie. En zet iets zwaars op bijv. de naamkaartjes.

  4. Denk aan schaduw. Net zo belangrijk als dat je voor een overdekte ruimte in geval van regen zorgt, is het ook slim om buiten schaduw te creëren voor de gasten die lang in de volle zon zitten of staan. Plan de ceremonie eventueel in de namiddag als de zon wat lager staat.

  5. Als bruid wil je niet bezweet en met een zware jurk door het zand hoeven lopen. Kies daarom voor een lichtere jurk die luchtig aanvoelt en van een materiaal is die prettig is bij warm weer. Zodat je je lekker vrij kunt bewegen.

  6. Neem liever geen sluier om te voorkomen dat je hiermee in gevecht komt als de wind hem alle kanten op waait.

  7. Voorkom hoge hakken in het zand. Kies liever voor espadrille's of een sandaaltje.

  8. Geef je gasten als welkoms geschenk een klein flesje zonnebrand en bijv. een grappige zonnebril.


Wil je nog meer tips of ideeën? Als bruidsfotograaf denk graag met jullie mee. Ik heb ook nog een heleboel tips voor de bruidsreportage in de duinen, op het strand en bij het water.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page