top of page
  • Foto van schrijverFemke

Portretfotograaf: Ik zie jou

Bijgewerkt op: 22 jun. 2020


Een tijdje terug had ik de opdracht om een oefening te doen.

Met als doel mijn "Why" te vinden. Voor deze opdracht ging ik met mijn gedachten terug naar mijn jeugd om mijn allereerste herinnering op te halen. Ik kan je vertellen dat is best lastig.

Stap voor stap kwam ik dichter bij mijzelf en ontdekte ik de échte reden waarom ik ben gaan fotograferen en hiervan mijn werk heb gemaakt.


Door deze oefening te doen voelde ik weer hoe belangrijk het voor mij was én is om erkenning te krijgen en gezien te worden voor wie ik ben, wat ik kan, wat ik doe en waar ik voor sta.

Ik besef mij ook dat iedereen dit nodig heeft! Het is zelfs heel belangrijk voor je zelfvertrouwen, om echt te kunnen en durven zijn wie je bent.


Als portretfotograaf wil ik jou laten zien dat ik jou zie!

Ik zie je schoonheid, ik zie je pijn, ik zie wat jou uniek maakt. Door wat ik zie, voor jou te fotograferen wil ik jou dit ook laten zien en aan je meegeven.

Dit kan ook met familiefotografie, want ook als gezin wil men gezien worden. Je wilt het graag goed doen, genieten van elkaar en elkáár ook zien en erkennen. Dit maakt jullie als gezin uniek.


Om dit te mogen en kunnen doen voor anderen, maakt mijn werk als fotograaf zinvol en daar ben ik heel dankbaar voor.

Wil jij door mij gezien worden en samen met mij jou op een mooie en bijzondere manier in beeld brengen, twijfel dan niet langer...JE BENT HET WAARD OM GEZIEN TE WORDEN!

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page