top of page
  • Foto van schrijverFemke

De perfecte bruidsfotograaf

Bijgewerkt op: 14 jan. 2020


JA jullie gaan trouwen! Maar nu begint het echte werk pas.

Zoveel om over na te denken, zoveel mogelijkheden. Wie nodigen we uit, waar willen we trouwen, houden we het klein en intiem of pakken we enorm uit. De jurk, de taart, de uitnodigingen en...Oh ja de bruidsfotograaf!


De bruidsfotograaf is de persoon die de hele dag bij en om jullie heen is. Degene die alles, wat jullie zo goed hebben voorbereid, op een mooie manier voor jullie vastlegt. Dit is de enige tastbare herinnering, aan deze hele bijzondere dag. Een herinnering die jullie met familie en vrienden kunnen delen en later zelfs met jullie kinderen en kleinkinderen.

Oké dat lijkt me nu wel duidelijk, maar..... hoe pak je dit aan?


Op Google zoek je meestal naar een trouwfotograaf uit je eigen regio. Je gaat kijken op verschillende websites. Welke sfeer spreekt jullie aan? Je kijkt naar de foto's die erop staan. Wat spreekt je aan in de foto's? Je kunt letten op de kleur, licht of het geposeerd is of juist spontaan. Je hebt vast een voorkeur waar je interesse naar uit gaat.

Daarnaast is het tarief natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Het moet wel passen binnen jullie budget.


Oké jullie hebben een favoriete fotograaf gevonden en deze is ook nog beschikbaar op jullie trouwdatum. Maar dan komt het belangrijkste! Vind ik althans.....

Is er een klik met de fotograaf van jullie keuze? Zó belangrijk! Vergeet niet wat ik eerder zei, "de fotograaf is de hele dag bij en om jullie heen". Je moet er toch niet aan denken dat je je niet op je gemak voelt bij die persoon of dat je je zelfs aan diegene ergert.


Let op, de herinnering aan jullie trouwdag is inclusief de fotograaf ;-)

Ik zeg altijd "Straks ben ik voor altijd in jullie herinnering. Als jullie de foto's terugkijken, herinneren jullie je een prachtige dag, maar ook de fotograaf zullen jullie herinneren". Dit moet een bijzondere, mooie, goede en leuke herinnering zijn. Dat zie je ook direct terug op de foto's.

Mijn tip is dus: maak áltijd een afspraak om kennis te maken met de bruidsfotograaf waar je keuze op gevallen is. En voelt het niet goed, zoek gewoon verder. Je voelt meteen wanneer het de perfecte bruidsfotograaf is!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page