top of page
  • Foto van schrijverFemke

Kleine intieme bruiloft


Ook afgelopen jaar heb ik weer een aantal intieme bruiloften mogen fotograferen. Het is zo tof om te zien dat mensen een bruiloft plannen op hun eigen manier met de meest dierbare mensen om hen heen.


Bij de bruiloft van Rik & Maaike bijvoorbeeld. Maaike trouwde in de bruidsjurk van haar oma, die er ook bij was om haar te helpen bij het aankleden. Hoe bijzonder moet dat voor haar oma wel niet geweest zijn, haar kleindochter in haar eigen jurk te zien trouwen. Na een heerlijke eigen gemaakte lunch bij hen thuis, reden we met het hele gezelschap in de stadsbus naar het stadhuis van Utrecht. Niet traditioneel, geweldig toch!


Niet lopend, maar dansend op haar favoriete muziek, kwam Maaike met haar vader de trouwzaal binnen, iedereen begon enthousiast mee te klappen.

Na de ceremonie zijn we door het centrum van Utrecht gewandeld en eindigde we in hun stamcafé, waar Rik, Maaike ten huwelijk heeft gevraagd.


Alle gasten waren inmiddels bij het bruidspaar thuis verzameld om ze te ontvangen met champagne en zelf gebakken taart. Zo werd het feest ingeluid tot in de late uurtjes.


Het is zo leuk om te zien hoe iedereen het op zijn eigen manier doet.

Benieuwd naar een impressie van deze bruiloft? Ga dan naar: www.femkedejong.com/portfolio en klik op de bruiloft van Rik & Maaike.38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page